Jak ERP zarządza firmą

Optymalne korzystanie oprogramowania ERP to kluczowa sprawa dla firm w każdym aspekcie. Sam ERP to z całą pewnością w pełni wartościowe narzędzie do obsługi każdego procesu zachodzącego w przedsiębiorstwie. Najważniejszym elementem tego oprogramowania komputerowego jest uporządkowanie wszystkich spraw w obrębie całego przedsiębiorstwa. Aby jednak ogarnąć wszystkie te procesy koniecznie należy wdrożyć taki system ERP, który pasuje do naszej firmy, naszej specyfiki produkcji. Modułowa architektura Oprogramowania ERP sprawia iż dopasowanie go do przedsiębiorstwa nie stanowi żadnego problemu. Oczywiście odpowiedni dobór modułów jest kluczowa.
System ERP wspiera prace w procesie produkcji

Hala produkcyjna wyposażona w moduł ERP do produkcji zdecydowanie ułatwia pracę. Pracownicy produkcji podczas pracy korzystają z konsoli podczas, przed rozpoczęciem zadania oraz po zakończeniu zadania. Ponieważ wszystkie dane komunikują się w rzeczywistym czasie każda osoba w przedsiębiorstwie ma podgląd jak efektywnie pracują pracownicy.
Program komputerowy ERP w pełni wspiera w logistyce

Kompleksowe zarządzanie łańcuchem dostaw oferuje moduł ERP. Komputerowe wspomaganie w zarządzaniu przedsiębiorstwem przeznaczone jest za całą firmę, dlatego również logistyka został ujęty znakomicie. Pełna kontrola stanów magazynowych, narzędzia do sprawdzania aby nie zabrakło materiałów, czy surowców, nadzorowanie zamówień surowców, zarządzanie dostawcami, a więc wszystkie niezbędne narzędzia wspierające zarządzanie surowcami.
System wspierający zarządzanie kadrami

ERP kompleksowo wspiera systemu finansowego i kadrowego. Narzędzie w pełni zgodne z polskim prawem, elektroniczne formularze, system wypłat, elektroniczne karty urlopowe, to tylko kilka z wielu różnych funkcjonalności systemu ERP.
Łączność z aplikacjami biznesowymi

Tak drogie oprogramowanie jakim jest system ERP, wymusza niejako łączność z pozostałymi systemami, które również bardzo częstow występują w przedsiębiorstwach. ERP posiada funkcje, które pozwalają na łatwą integrację z takimi systemami jak: System CRM do zarządzania relacjami z klientami, programy MS Office, czy Open Office, komunikacja z telefonami komórkowymi, oraz zarządzanie systemem za pomocą smartfona, czy tableta.

Jak ERP zarządza firmą
Do czego może służyć tablet?
Długie działanie Dell Vostro 1440